Forside     Fartplan     Om DAX     Kontakt     Job     Forum     English
 Menu

Hvad er DAX?                                                   

DAX - Diamond Air Xpress, er et virtuelt flyselskab. Vi benytter os af Flight simulator X, Flight simulator 2004 og X-Plane. DAX er delt op i to afdelinger,

DAXAc (DAX - Arctic) og DAXEu (DAX - European). DAXEu har hovedsæde i EKCH-Kastrup og DAXAc holder til i BGSF - Sdr. Stømfjord.

Vi benytter os af FSAirlines, som gør det muligt for vore piloter at logge sine ture i en slags "ekstern database" og samtidig tjene virtuel løn (v$). Vi tilbyder vore piloter 10% af selskabets indkomst per flyvning, med mulighed for et job i den ledende bestyrelse til en løn på hele 25% af selskabets inkomst per tur. Så kan du jo lige få råd til et par nye Ray-Ban, eller en ny bil at køre på "arbejde" i, alt sammen virtuelt selvfølgelig. I øjeblikket opererer vi på FSAirlines 4 forskellige ruter fra Sdr. Sstrømfjord rundt om i Grønland og 8 forskellige ruter ud af København.Vi har en fast struktureret ledelse, bestående af CEO: Jacob A. Nielsen, og General Manager: Jesper F. Nielsen.


DAX producerer og opererer også en "full size fixed based DC-3 simulator" kaldet DAXSim. Simulatoren bruges på FSAirlines på samme måde som når du flyver på din egen computer.DAXSim er basseret på Microsofts Flight Simulator 2004.


Copyright © 2005 - 2016 by DAX - Diamond Air Xpress